Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

«Використання інноваційних технологій в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами»

14 листопада 2023 року відповідно до плану роботи Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради відбувся семінар – практикум для вихователів компенсуючих груп закладів дошкільної освіти та початкових шкіл уманської територіальної громади з теми «Використання інноваційних технологій в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами». Захід проходив на базі дошкільного навчального закладу ясел – садка комбінованого типу №5. Мета заходу  – розширення уявлень педагогів про формування мовленнєвої компетентності дошкільників через впровадження традиційних і інноваційних методів  і прийомів.

          Програма  семінару була  насиченою і цікавою.  Під час теоретичної частини консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Ірина Кузьменко  нагадала присутнім про особливості використання традиційних засобів  для формування і розвитку мовленнєвої активності дітей дошкільного віку.

В рамках практичного модулю  педагоги дошкільних навчальних закладів №№5, 12, 25, 31, початкових шкіл №1 та №2  представили інноваційні технології.

Учасники не тільки розширили знання про сучасні технології розвитку мовлення, а й мали змогу практично переконатися в ефективності їх використання.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas