Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Співпраця з освітянами із Гнєзно в рамках міжнародного освітнього проєкту "Україна - Польща. Апробація STEAM технологій"


           21 листопада 2023 року управлінням освіти та гуманітарної політики на базі Уманської гімназії №5 в онлайн режимі презентовано апробацію технологій  STEAM освіти у рамках міжнародного проєкту "Україна -Польща. Умань – Гнєзно».

         Учасники зустрічі, освітяни двох країн:  Світлана Чорна, Радослав Собковяк, Альона Екало, Олена Кернос, Наталія Руденко, Наталія Олійник, - мали змогу обговорити новітні технології навчання, ознайомитись з матеріалами та апробацією навчально-методичного посібника «Цінуймо розмаїття: Україна і Польща», який презентувала творча група педагогів Уманської гімназії № 5: Неля Бень, Ірина Смірнова. Інноваційність, яка передбачає відкритість до нових ідей є основою компетентнісного підходу в практичній апробації розробок освітян, що отримали нагороди у 2023 році, дипломи ІІ ступеня обласного рівня за представлені на виставку матеріали, які мають високий рівень методичного забезпечення.

         Знання завжди закладають основи розуміння. Це стосується не лише будь-якого фактичного матеріалу певної галузі чи відомостей про інші країни. Через пізнання новітніх освітніх технологій, їх реалізацію приходимо до розуміння, а значить і поваги до інших народів, підтримки добросусідських відносин.

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas