Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Тренінговий інтенсив для професійної спільноти початкових класів закладів загальної середньої освіти, НПП “Інтелект України”

9 січня 2024 року на базі Уманської гімназії № 14 Уманської міської ради пройшов тренінг для вчителів міської творчої групи НПП "Інтелект України на тему "Сучасний учитель в успішній школі". Метою заходу було осучаснення освітнього процесу, розширення діапазону дидактичних засобів, підвищення мотивації та індивідуалізації навчання, розвитку творчих здібностей та для створення благополучного емоційного фону.

Керівник творчої групи Єлістратова Світлана Михайлівна, презентувала власний досвід роботи та методи практичного застосування освітніх матеріалів під час проведення уроків.

Майстер-клас з використанням технологій критичного мислення через інтеграцію навчання провела учитель Уманської гімназії №11 Уманської міської ради  П'ятківська Алла Леонідівна.

Навчальний зміст інтенсиву передбачає досягнення вчителями відповідних освітніх результатів, ключових компетентностей та наскрізних умінь, а в майбутньому допоможе краще ефективніше реагувати на його виклики.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas