Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум для вихователів дошкільних груп закладів дошкільної освіти

28 лютого 2024 року центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар – практикум для вихователів дошкільних груп закладів дошкільної освіти Уманської територіальної громади з теми «Створення мотивуючого освітнього середовища (універсальний дизайн та розумне пристосування в дошкільних групах)».

Основна мета заходу: забезпечення наступності у впровадженні особистісно орієнтованої моделі освіти в дошкільній та початковій ланках освіти, розвиток професійної компетентності педагога через постійний саморозвиток та самовдосконалення.

Педагоги дошкільних закладів №7, №12, №33, №31, №28 та Уманської початкової школи № 1 ознайомили присутніх з параметрами створення та організацією мотивуючого освітнього середовища з досвіду роботи.

Під час проведення практичної частини педагоги Уманської початкової школи № 3 провели майстер – клас зі створення фетрової іграшки «Пташка» (елемент предметного світу дітей дошкільного віку) та використання наочності з паперових стаканчиків як засіб розвивального середовища ЗДО. Вихователь дошкільного закладу № 25 провела майстер – клас «Таємничий світ природи».

Під час підведення підсумків учасники заходу відмітили актуальність та важливість створення сучасного мотивуючого середовища, відмітили високий рівень та практичну направленість заходу, висловили слова вдячності за змістовний семінар, який пройшов у сучасній інтерактивній формі, та отримані гарні враження й позитивні емоції.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas