Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Сучасні освітні технології на уроках географії

        22 квітня 2024 року на базі Уманського ліцею №3 Уманської міської ради Черкаської області центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар-практикум для вчителів географії Уманської міської територіальної громади та  відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради з теми «Методика використання цифрових ресурсів та STEM-технологій під час вивчення географії».  

     З презентацією «Уманський ліцей № 3 - сучасний інноваційний заклад освіти» виступив директор ліцею, заслужений вчитель України Андрій Пікалюк.

      У семінарі взяла участь Оксана Герасименко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри географії, геодезії та землеустрою Уманського державного  педагогічного університету імені Павла Тичини. Вона розповіла педагогам про методичні аспекти впровадження STEM-технологій в освітній діяльності вч ителя географії.

      Досвідом роботи з питань цифровізації географічної освіти та використання STEM - технологій на уроках географії ділились вчителі Уманського ліцею №3 Олександр Бондаренко, Анна Гаврилова, Діонисій Григоренко. Вони провели для учасників семінару ряд майстер-класів та методичний практикум «Інтерактивні географічні ігри за допомогою цифрової платформи Kahoot». Переможці географічної гри «Я люблю Україну» були нагороджені медалями.

     Підсумок семінару було проведено у формі методичного діалогу, учасники   його практичну спрямованість та дали високу оцінку всім проведеним заходам.

 

    



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas