26 липня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-07-26-001164-a, було оголошено закупівлю:

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

26 липня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-07-26-001164-a, було оголошено закупівлю:

 

Предмет закупівлі: ДК 021:2015 50410000-2 Послуги з ремонту і технічного обслуговування вимірювальних, випробувальних і контрольних приладів (Технічне обслуговування і повірка манометрів, вакуометрів, сигналізаторів газу, вагів, гирь)

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

 

  1. Виконання повірка/калібрування здійснюється згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» та ДСТУ EN ISO/IEC 17025, з урахуванням вимог діючих методик.
  2. Позитивні результати повірки засвідчують відбитком повірочного тавра та/або свідоцтвом про повірку/калібрування чи записом з відбитком повірочного тавра у відповідному розділі ЕД.
  3. Виконавець, що надає послуги:

- повинен мати офіційний веб-сайт з інформацією про місцезнаходження і контактні телефони установи, включаючи бюро приймання ЗВТ, відомості щодо уповноваження установи на проведення повірки законодавчо регульованих ЗВТ та акредитацію калібрувальної лабораторії, тощо (на підтвердження Учасник надає довідку довільної форми із зазначенням посилання на веб-сайт).

  1. У разі проведення повірки ЗВТ на обладнанні Замовника персонал Виконавця, який проводить повірку, повинен знаходитись в лабораторіях/приміщеннях Замовника протягом усього періоду, необхідного для виконання заявки відповідно до методик повірки.
  2. Виконавець повинен мати власні робочі еталони, які пройшли калібрування.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби та обсягу фінансування, згідно з рішенням Уманської міської ради №1-45/8 від 23 грудня 2022 року «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік»; розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2023 рік, становить 45000 грн.00 коп. з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін на послуги з технічного обслуговування і повірки манометрів, вакуометрів, сигналізаторів газу, вагів, гирь.

 

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.