Онлайн-семінар «STEM- освіта потреба сучасного освітнього процесу»

          Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти проведено інтегрований онлайн-семінар для вчителів хімії та біології на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 з проблеми «STEM- освіта потреба сучасного освітнього процесу». Відкрила семінар консультант центру Тетяна Плющ. З презентацією «STEM-проєкти як сучасний засіб вивчення біології та хімії» виступила вчитель біології школи №14 Лариса Гончар. Вона поділилась досвідом із впровадження STEM-технологій учителями школи при вивченні природничих дисциплін, розповіла про співпрацю вчителів молодшої, середньої та старшої школи з цього питання.

          Учасники семінару переглянули учнівські STEM – проєкти «Як побачити ДНК в домашніх умовах», «Як працюють легені», «Моделювання процесів у клітині», «Дослідження колообігу Оксигену, Карбону, води в штучній екосистемі», «Вивчення впливу фосфатів на оточуюче середовище», підготовлені під керівництвом учителів школи №14 Лариси Гончар, Наталії Беркети, Ольги Смирнової.

          Майстер-клас з використання STEM-технологій на уроках та в позакласній роботі провела для вчителів хімії та біології Ольга Смирнова.

          У ході методичного діалогу присутні обмінялись думками щодо проблеми семінару. Учасники відзначили ефективність заходу, подякували за корисну інформацію, яку вони зможуть використовувати у своїй педагогічній діяльності.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.