Науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання щодо впровадження педагогічних інновацій в практику роботи вчителя».

     28 жовтня 2021 року на Черкаському освітянському порталі відбулася науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання щодо впровадження педагогічних інновацій в практику роботи вчителя».

     В Інтернет-конференції взяли участь педагогічні працівники центрів професійного розвитку педагогів м.Золотоноші, м.Умані, Жашківської ОТГ та вчителі Кищенецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради.

         Для розгляду пропонувалися такі питання:

  1. Напрямки та стратегії освітнього процесу в умовах змішаного і дистанційного навчання.
  2. Безпека учня в медійно-інформаційному освітньому просторі.
  3. Інноваційні технології розвитку професійної компетентності педагогів.
  4. Інноваційна педагогічна діяльність в умовах цифровізації освіти.
  5. Інноваційна діяльність закладів освіти як запорука розвитку творчості педагогічного колективу й підвищення якості знань.

     У результаті детального аналізу щодо цінності і актуальності даної проблематики роботу творчої групи консультантів  та психолога центру професійного розвитку педагогічних працівників Уманської міської ради у складі: Трохименко І.М., Плющ Т.М., Флюдренко О.А., Кузьменко І.М., Руденко Н.Л., Баранюк Т.В., Петренко О.П., Бондаренко Л.В., -  з теми: «Впровадження інноваційних технологій у закладах освіти м.Умані як шлях до підвищення якості надання освітніх послуг»,  відзначено як таку, що мала високий науково-теоретичний рівень.

      Матеріали конференції можна переглянути за посиланням: https://master.klasna.com/uk/site/internet-konferentsiya-vv.html

    Захід підготувала і провела Марина Підоплічко, завідувач відділу координації співпраці з регіональними службами та центрами професійного розвитку педагогів КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради».

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.