Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ - 2017

Психологія – надзвичайна наука, вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі, досягати гармонії та радіти кожній хвилині життя.

Відділом освіти вже традиційно в квітні місяці у загальноосвітніх навчальних закладах проводиться Тиждень психології. Проведення даного тижня – цікавий творчий процес, особливий вид розвивальної роботи, який допомагає розширити і поглибити знання учнів про психологію, як науку. Дає можливість учням збагатити свої знання про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, розвинути прагнення до самопізнання, розкрити творчий креативний потенціал, створити позитивний емоційний настрій в учасників навчально-виховного процесу.

Під час даного Тижня спеціалістами психологічної служби у загальноосвітніх навчальних закладах проводяться заходи щодо популяризації культури міжособистісних стосунків у сім’ї, психологічні тренінги, години психолога із використанням АРТ-терапевтичних методик, казкотерапії, музикотерапії, кольоротерапії, пісочної терапії, тематичні Кола з використанням відновних практик. Учні мають можливість відвідати виступи соціально-психологічних театрів, взяти участь у конкурсах, психологічних акціях, флешмобах, кампаніях з питань пропаганди психічного здоров’я, спрямованих на психологічний розвиток та становлення дитини, як особистості.

1

Заняття з елементами тренінгу «Мій настрій» НВК №24

1

Благодійна акція «Іграшка для друга» НВК №6

1

Тренінгове заняття для педагогічного колективу з питань пропаганди психічного здоров’я НВК №1

1

Тематичне Коло «Як подолати агресію в учнівському середовищі» НВК №7

1

Розвивальне заняття «Вчимося жити в мирі та злагоді» ЗОШ №4



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas