Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Фестиваль з психології «Психологія в моєму житті. Сімейні стосунки. Мистецтво спілкування»

Відповідно до плану роботи відділу освіти на 2017/2018 навчальний рік у співпраці із факультетом соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини проведено ІV Регіональний учнівський фестиваль з психології «Психологія в моєму житті. Сімейні стосунки. Мистецтво спілкування».

1

Метою Фестивалю є поширення психологічних знань серед учасників навчально-виховного процесу, розвиток в учнів культури інтелектуальної діяльності, засвоєння культури міжособистісних стосунків у сім’ї та ефективного спілкування.

У Фестивалі взяли участь учні 9-11 класів Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 6-дошкільний навчальний заклад» Уманської міської ради Черкаської області та Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М.П.Бажана Уманської міської ради Черкаської області.

1

1

Команди-учасниці Фестивалю були нагороджені грамотами у різних номінаціях, а саме «За цілеспрямованість, амбіційність та результативність в роботі», «За ефективну роботу і досягнення високих результатів», «За вміння досягати успіху та креативність», «За творчий підхід, оптимізм, високий командний дух» також учням були вручені сертифікати на безкоштовне проходження профдіагностичного тестування та солодкі подарунки.

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas