Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум спеціалістів психологічної служби закладів загальної середньої освіти

20.03.2018 на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М. П. Бажана відбувся семінар – практикум спеціалістів психологічної служби закладів загальної середньої освіти на тему: «Шляхи профілактики та подолання конфліктів в освітньому середовищі».

1

У ході роботи семінару учасники мали можливість підвищити рівень знань про поняття «конфлікт» в освітньому середовищі, провести дослідження конфлікту як елементу людських взаємин, навчитися правильно розпізнавати конфлікт і контролювати його перебіг, засвоїти навички ефективної поведінки в конфліктній ситуації.

1

У роботі семінару взяли участь Ольховецький С. М. доцент кафедри психології, кандидат психологічних наук УДПУ ім. П.Тичини та Крупенко І. М. викладач педагогіки і психології вищої кваліфікаційної категорії УДГПК ім. Т. Г. Шевченка.

1

Тренінгове заняття за програмою «Вчимося жити разом» на тему: «Запобігання конфліктам та їх розв’язання» провела соціальний педагог Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М. П. Бажана Тарасюк Т.В.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas