Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Робота дитячих садків в місті

         Останнім часом мешканці нашої громади звертаються з проханням відновити роботу дитячих садочків.

         З 11.04.2022 відновлено освітній процес у дошкільному навчальному закладі яслах-садку комбінованого типу №34 м. Умань, який знаходиться за адресою:                                  вул. Європейська, 53-А. На даний час відкрито одну різновікову групу для дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб та дітей, батьки яких працюють в умовах воєнного стану. Станом на 27 квітня режим роботи даного закладу  4-х годинний (з 08.00 год. по 12.00 год. без харчування). У закладі створені відповідні умови для роботи трьох груп, облаштоване приміщення, відведене під укриття для перебування дітей на період повітряної тривоги.

        Щодо відкриття інших садочків повідомляємо, що зваживши усі "за" й "проти" вирішили не поспішати з прийняттям позитивного рішення.

  • По-перше, у більшості дитсадків немає безпечного сховища на випадок небезпеки. Лише чотири садочки мають придатні для перебування діток укриття.
  • По-друге, ніхто не знає як довго і коли триватимуть тривоги, а відтак скорегувати повноцінну роботу закладу дуже складно. Це стосується харчування, організації прогулянок та іншої активності маленьких уманців.

      ! Безпека наших діток-понад усе. А тому – відновлення роботи усіх дитсадків Уманської територіальної громади наразі неможливе.

      Ми шукаємо шляхи вирішення проблеми, але поки наша країна перебуває під загрозою ракетних обстрілів по всій території. Ми просимо Вас берегти діточок у безпечних для них місцях та не нехтувати повітряними тривогами!

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas