Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум учителів біології

        28 лютого 2023 року на базі Уманської гімназії №10 центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар – практикум для вчителів біології з проблеми «Розвиток творчого потенціалу учнів на уроках природознавства шляхом використання інтеграційних технологій навчання в умовах реалізації  Концепції  «Нова українська школа».

       Відкрила семінар консультант ЦПРПП Тетяна Плющ. У своєму виступі зазначила про необхідність застосування інтеграційних технологій навчання природознавства, оскільки вони спрямовані на формування цілісного природничо-наукового світогляду учнів у сучасній школі.

 Про інтеграційні технології як освітній інструмент Нової української школи розповіла учитель біології Наталія Левченко.

 Лайфхаки з досвіду роботи «Використання інтеграційних технологій для розвитку пізнавальної активності учнів на уроках природознавства  НУШ» представила учасникам семінару учитель біології Любов Підан.

      Учитель біології Уманської гімназії №14 Лариса Гончар провела для вчителів майстер-клас «Формування навчальних компетентностей здобувачів освіти засобами STEM-технологій».

Методичною скарбничкою  STEM-вчителя поділилась з присутніми на семінарі вчитель хімії Ольга Смирнова.

Підсумок семінару було проведено у формі методичного діалогу, під час якого учасники семінару ділилися враженнями, обмінювалися думками щодо проблеми семінару.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas