Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Нагородження переможців і дипломантів міських конкурсів малюнків

    16 травня 2023 року в Уманській гімназії N7 відбулося нагородження переможців і дипломантів міських конкурсів малюнків: "Моє рідне місто в майбутньому", "Ми малюємо весну. Феєрія квітів",- ХІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей - 2023". Конкурси юних талантів проходили протягом року у закладах загальної середньої освіти Уманської міської територіальної громади  за ініціативи та підтримки відділу освіти  управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.

     Організатори конкурсів привітали і подякували учням-переможцям, їх вчителям та батькам за прекрасні роботи і високі результати творчої діяльності. Учасники зібрання переглянули відео, яке презентувало дослідницький проєкт учнів початкових класів Уманської гімназії N8 щодо конкурсу малюнків про весну, красу квітів і природу України. Чудовий музичний подарунок, пісню "Ми діти твої, Україно!",  отримали переможці і їх наставники від вокального ансамблю "Жарптиця" Уманської дитячої школи мистецтв "АНТАРЕС". 

     Вітаємо наших талановитих учнів і бажаємо подальших успіхів, перемог  та задоволення від занять з образотворчого мистецтва та творчого процесу. 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas