Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум професійної спільноти вчителів 3-х класів

9 травня  2024 року на базі Уманської гімназії № 12 Уманської міської ради Черкаської області управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено для вчителів 3-х класів закладів загальної середньої освіти Уманської міської територіальної громади  та  відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради педагогічну майстерню  на тему «Сучасні форми роботи в початкових класах НУШ: уроки-тренінги».         

Мета заходу поповнити методичну скарбничку учасників семінару, продовжити знайомити  з різноманітністю методів та форм роботи; удосконалювати вміння застосовувати елементи тренінгу в практичній діяльності під час очної, дистанційної (змішаної)  роботи із здобувачами освіти в умовах сьогодення.

 Досвідом роботи ділились учителі початкових класів Тетяна Яценко та Оксана Шарапановська. Також було проведено майстерку по виготовленню корисних цукерок із різних видів сухофруктів та горіхів.  Учасники із задоволенням смакували цукерки та ділилися емоціями та думками. 

 

 

 Незабутні враження залишилися після психологічного тренінгу, який професійно провела практичний психолог гімназії Олена Захаренко.

 

 

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2024