Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум міської професійної спільноти вчителів образотворчого мистецтва та учасників творчої групи "Технології здоров'язбереження"

    17 травня 2024 року на базі Полянецької гімназії центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради було проведено семінар-практикум з теми "Розвиток креативності дитини засобами народних мотивів і оберегів". Мета заходу: поглиблення професійних знань та вмінь вчителів образотворчого мистецтва з питань використання традицій українського народу, ознайомлення з окремими видами декоративно-прикладного мистецтва.

Теоретичну частину семінару розпочала вчитель образотворчого мистецтва Наталія Денисюк, яка підготували доповідь у вигляді презентації за темою "Традиції і сучасність у розвитку творчого потенціалу та креативності учнів."

 Незабутній майстер-клас "Лялька-мотанка" як родинний оберіг провели майстриня Ірина Утяніна та вчитель початкових класів Валентина Назаренко.

Ефективні техніки відновлення власного ресурсу засобами кольоротерапії учасникам  зібрання продемонструвала практичний психолог Олександра Кудріченко.

Учасники заходу вважають, що національно-патріотичне виховання дітей червоною ниткою повинно пронизувати всі навчальні дисципліни та виховний процес закладів освіти, а вузлик тої нитки зав’язується на уроках мистецтва.

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2024