Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Обдаровані діти - європейське майбутнє України !

Завершується  2023/2024 навчальний рік, і традиційно, в травні, в місті проходять урочисті нагородження учнів – переможців  обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.

           Прагнення до пізнання, ініціатива, наполегливість та високі результати мають обов'язково  винагороджуватися!  У цьому році  дипломи міського голови та  грошову винагороду Уманської міської ради одержать  193 дитини  на загальну суму  129 600,00 грн.,  урочисті нагородження  будуть відбуватись поетапно.

            І етап відбувся  24 травня в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на святі «Золотий Олімп». Міський голова Ірина Плетньова та начальник  управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Ольга Чирва вручили  дипломи та  подарунки  55 учням,  які здобули перемоги на обласному, всеукраїнському етапах предметних олімпіад, міжнародних конкурсів  з української мови імені Петра Яцика, мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка,  Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії України.  На свято завітали  секретар Уманської міської ради Катерина Терещенко, керівники закладів загальної середньої освіти, вчителі,батьки.

        Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

         Під час свята  у залі звучали музичні номери у виконанні  учнів Уманської дитячої школи мистецтв «Антарес», вихованців дошкільного підрозділу Уманської початкової школи № 1, Уманського міського центру позашкільної освіти «Територія творчості».   

           На ІІ етапі урочистих нагороджень будуть відзначені  вихованці Уманського міського центру позашкільної освіти «Територія творчості» за перемоги в обласних та всеукраїнських конкурсах.

           На ІІІ  етапі    будуть  нагороджені вихованці Уманської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 за перемоги в обласних, всеукраїнських, міжнародних спортивних змаганнях.

           Дипломи  та грошова винагорода за здобуті перемоги  в обласних та всеукраїнських конкурсах  учнівської творчості будуть  вручені  учням  у закладах загальної середньої освіти.

   Вітаємо учнів - переможців та педагогів, які їх підготували, з перемогами!!!   Дякуємо за наполегливу працю і бажаємо подальших успіхів!!!

  

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2024