Семінар-практикум ММО «Вихователі ГПД м. Умань»

        Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2020/2021 н.р. 16жовтня 2020 року відбувся семінар-практикум вихователів груп продовженого дня (ГПД) в онлайн режимі з теми «Практики та підходи до дистанційного навчання в умовах роботи ГПД».

        У режимі прямої трансляції семінар розпочала досвідчений керівник ММО ГПД Гурза О.В., на платформі:

 https://www.facebook/com/groups/260857135247961/ . Обов’язки адміністратора  онлайн  засідання  виконувала  консультант  ЦПРПП  Руденко Н.Л. Педагоги УСШ №12, на базі якої і було проведено семінар-практикум, Наливайко Г.М., Захаренко О.Ф. поповнили методичну скарбничку вихователів добіркою онлайн сервісів та платформ для дистанційної роботи із здобувачами освіти в умовах сьогодення. Презентували використання сервісу Learningapps/org для створення інтерактивних дидактичних вправ, поглибили знання педагогів щодо використання інноваційних технологій в роботі ГПД. Гурза О.В. визначила найефективніший спосіб для модельного планування роботи вихователя ГПД. По завершенню роботи організаторами семінару-практикуму за допомогою опорних схем і ресурсів вироблено рекомендації. Всі матеріали зберігаються і є доступними на вище зазначеній інтернет платформі.

        Змістовна і плідна робота ММО вихователів ГПД свідчить про актуальність впровадження новітніх практик педагогічної майстерності, розуміння педагогами вагомого розвитку комунікабельності при дистанційному навчанні, інтерес до самовдосконалення у роботі з інтернет платформами та сервісами.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.