Семінар учителів фізичної культури

   

На базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 відбувся семінар учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти міста Умані в режимі онлайн з проблеми «Організація освітнього процесу з фізичної культури в основній та старшій школі в умовах дистанційного навчання».

З презентацією досвіду з означеної теми виступив вчитель фізичної культури Валерій Бомко. Він розповів учасникам семінару про функції та можливості  онлайн - платформ Google Мeet, Zoom для організації освітнього процесу з фізичної культури під час дистанційного навчання. Досвідом оцінювання успішності учнів з фізичної культури за допомогою модульного тестування «EasyTest» поділився вчитель фізичної культури Сергій Середюк.

    Учитель Ярослав Нечитайло презентував програму «Домашні тренування», розроблену фахівцями з фізичного виховання, у якій представлені щоденні тренувальні вправи для учнів в умовах дистанційного навчання.

   Учасники семінару переглянули навчальні відеоролики з теми «Спортивні ігри» та взяли активну участь у методичному діалозі з проблеми семінару.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.