Дистанційні технології на уроках географії

          Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти   проведено онлайн-семінар для вчителів географії на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П.Бажана з проблеми «Організація дистанційного навчання на уроках географії». Відкрила семінар консультант центру Тетяна Плющ -  модератор заходу. З презентацією «Робота з онлайн-платформою «На урок»» виступив вчитель географії школи №11 Сергій Бузиновський. Він розповів про інтерактивні завдання для контролю знань та засвоєння вивченого матеріалу з географії, розміщені на цій платформі, поділився досвідом створення власних тестових завдань для перевірки набутих учнями знань з предмету.

          Майстер-клас з використання онлайн-сервісів на уроках географії провела учитель Тетяна Тарасюк, під час якого учасники семінару  ознайомилися з принципами функціонування  Google-клас, дізналися про різні типи завдань, які можна створити в цьому онлайн-сервісі,  а також як працювати з різними сервісами Google (Jamboard, Keep) та  розробляти власний курс у Google-клас.

         У ході методичного діалогу присутні обмінялись думками щодо проблеми семінару, відзначили ефективність, практичну спрямованість проведеного заходу.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.