Здоров’язберігаючі освітні технології на уроках основ здоров’я

        Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-семінар для вчителів основ здоров’я на базі загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. В.І. Чуйкова з проблеми «Використання здоров’язберігаючих освітніх технологій на уроках основ здоров’я».

         Із презентацією досвіду роботи з питання застосування здоров’язберігаючих освітніх технологій на уроках основ здоров’я виступила вчитель школи №5 Андрухович Н.О. Вона продемонструвала власний методичний кейс, наповнений засобами та інструментарієм для дистанційного навчання. Учасники семінару переглянули відеоурок вчителя для учнів 5 класу «Право дитини на здоров’я».

        У семінарі взяли участь Сатанівська О.Д., вчитель основ здоров’я школи №11, керівник міського методичного об’єднання, Чмерук М.О., вчитель інформатики школи №11, які провели практикум «Інтерактивна дошка на «цифровій кухні» вчителя основ здоров’я. Використання віртуальної дошки  Jamboard для уроків в GoogleMeet».

        Великий обсяг корисної інформації отримали вчителі на проведеному майстер - класі Сатанівської О.Д. «Модельна демонстрація роботи з віртуальною дошкою: «Створення чек - листа Інтернет - безпеки».

        Семінар мав практичну спрямованість, учителі здобули досвід використання онлайн - сервісів на уроках основ здоров’я.

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.