Онлайн - семінар вчителів фізичної культури

        Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-семінар для вчителів фізичної культури міста на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 з проблеми «Шляхи підвищення ефективності освітнього процесу на уроках фізичної культури».

        З презентацією досвіду роботи з означеної теми виступила вчитель фізичної культури школи №9 Ященко О.Г. Вона розповіла учасникам семінару про застосування інноваційних технологій на уроках та їх значенні в освітньому процесі.

        Сучасні технології модернізації уроків фізичної культури, які сприяють формуванню усвідомленого ставлення учнів до занять, презентував вчитель Онофрійчук О.Ф.

        Особливості освітнього процесу на уроках  фізичної культури в інклюзивних класах розкрила у презентації Мухарська О.О., практичний психолог          школи №9.

        На семінарі були розглянуті проблеми дистанційного навчання фізичної культури. Керівник міського методичного об’єднання, учитель НВК-міської гімназії Носай О.Л. провів майстер-клас «Вивчаємо фізичну культуру дистанційно», під час якого учасники онлайн-заходу дізналися про різні типи завдань, які можна створити в онлайн-сервісі Google-клас.

        У ході методичного діалогу присутні обмінялись думками щодо проблеми семінару, відзначили актуальність питань, які були розглянуті на семінарі



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.