Семінар-практикум теми «Актуальні дистанційні технології в умовах цивілізаційних викликів: перспективи розвитку медіакультури класних керівників».

        1 квітня 2021 року центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти і гуманітарної політики Уманської міської ради Черкаської області на базі НВК №17 відбувся семінар-практикум в режимі онлайн класних керівників закладів загальної середньої освіти м. Умань з теми «Актуальні дистанційні технології в умовах цивілізаційних викликів: перспективи розвитку медіакультури класних керівників».

        Розпочала роботу семінару в прямому ефірі на платформі GoogleMeetконсультант ЦПРПП Лут Ю.Ю., яка ознайомила учасників з метою семінару-практикуму та виступила з презентацією з теми «Безкоштовні онлайн – сервіси для педагогів: виховна позакласна робота з метою підвищення медіаграмотності учнів».

        Островський Р.В., керівник ММО, учитель української мови та літератури НВК №17 продовжив семінар виступом-презентацією «Актуальні дистанційні технології».

        Заступник директора з навчально-виховної роботи НВК №17 Любарська Л.Л., проінформувала колег з питання «Робота навчального закладу в умовах цивілізаційних викликів».

        Завершився семінар-практикум цікавим творчим звітом учнів НВК №17. В якому діти продемонстрували проведення різних заходів, челенджів, виставок, уроків на свіжому повітрі, спортивних та музичних виступів.

         Завдяки спільній праці у семінарі-практикумі класні керівники здобули важливі знання та навики, які будуть плідно використовувати в освітньому процесі та позакласному житті учнів.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.