Дистанційні технології на уроках фізики

    Центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики проведено онлайн-семінар для вчителів фізики на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 з проблеми «Організація дистанційного навчання на уроках фізики в умовах карантину».

     З презентацією «Психолого-педагогічні особливості дистанційного навчання» виступив учитель фізики Гончаренко В.М.

     Майстер-клас з використання освітньої онлайн-платформи Google Classroom  на уроках фізики провів учитель фізики Баранюк А.А.

    Під час проведення методичного практикуму вчителем фізики      Шинкаренко М.А. педагоги мали змогу ознайомитись із методикою використання сервісу LearningApps.org, інтерактивного симулятора Phet Simylations для проведення лабораторних робіт з фізики в онлайн - режимі.

    У семінарі взяла участь Декарчук М. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. У своїй доповіді вона акцентувала увагу на питанні застосування сучасних форм, методів дистанційного процесу навчання фізики.

    Інформаційний огляд онлайн-платформ для організації відеозустрічей в умовах дистанційного навчання провела вчитель фізики Зрайченко О.І.

    Семінар мав практичну спрямованість. У ході методичного діалогу, який провела консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Плющ Т.М., присутні обмінялись думками щодо проблеми семінару, відзначили актуальність визначених питань.

 

 

  

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.