Клуб української мови «Мовна майстерня»

       14 червня 2022 року міський голова Ірина Плетньова, на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, відкрила клуб української мови «Мовна майстерня», метою якого є адаптація учасників до культурно – мовного середовища, підвищення рівня україномовної компетенції та поширення знань про культуру та історію Умані.

      Під час роботи клубу учасники мають можливість отримати елементарні знання з розділів мови, що допоможе розвинути комунікативні можливості та ефективно використовувати українську мову в різних життєвих ситуаціях.

      У розмовному клубі заняття проводитимуть вчителі української мови та літератури, а також історії закладів загальної середньої освіти міста. Кожне заняття складається з вивчення мовного матеріалу й ознайомлення з культурою, історією, мистецтвом Уманщини.

     Відбуватимуться такі зустрічі двічі на тиждень.

      Разом ми – дружня згуртована родина і прагнемо, щоб наша Україна була найкращою, найквітучішою, сильною державою, на якій живуть добрі люди, об’єднані словом, піснею й любов’ю до своєї Вітчизни.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.